Κυραννός Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αστυπάλαια

Στην Κυραννός Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αστυπάλαια παρέχουμε τις πλέον ποιοτικές και οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια. Kyrannos rent a car Astypalaia η σίγουρη επιλογή.

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 14 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...
rent a car astypalaia fleet

Αστυπάλαια ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές

_
Έχουμε καταφέρει να έχουμε τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια. Από εμάς μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μόνο με 20€ την ημέρα. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε αυτή η τιμή είναι προσφορά και ισχύει μόνο για την χαμηλή σεζόν. Έχουμε όμως πάντα τις καλύτερες τιμές τόσο στην μεσαία όσο και στην υψηλή σεζόν.
Έχουμε πάντα τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια. Επίσης έχουμε τις καλύτερες τιμές και για ενοικίαση μηχανής στην Αστυπάλαια αλλά και για ενοικίαση γουρούνας στην Αστυπάλαια. Συνεπώς είτε ψάχνετε τις καλύτερες τιμές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Αστυπάλαια, ή για ενοικιαζόμενα μηχανάκια ή για γουρούνες επιλέξτε Κυραννός.  
Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα έχετε τις καλύτερες τιμές για για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αστυπάλαιαr αλλά και ότι δεν θα έχετε έξτρα χρεώσεις, κρυφά κόστη ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Κυραννός rent a car Astypalaia η σίγουρη επιλογή για ενοικίαση οχημάτων στην Αστυπάλαια. Επιλέξτε Κυραννός και απλά απολαύστε τις διακοπές σας στην Αστυπάλαια.

Η καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια

_

Εκτός από τις καλύτερες τιμές προσφέρουμε και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια. Έχουμε καταφέρει να έχουμε τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας, τιμής και εξυπηρέτησης. Έτσι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για ότι έχει να κάνει με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας στην Αστυπάλαια. Επιλέγοντας Kyrannos rent a car Astypalaia είστε σίγουροι. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας παραδώσουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση. Διατηρούμε όλα μας τα οχήματα σε άριστη κατάσταση.

Οι ποιοτικές υπηρεσίες μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια περιλαμβάνουν επίσης χρήσιμες συμβουλές και μικρά μυστικά. Με τις συμβουλές αυτές που θα σας δώσουμε θα μπορέσετε να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε όλες τις ομορφιές της Αστυπάλαιας. Επίσης θα μπορέσετε να αποφύγετε όλες τις “κακοτοπιές”. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι. Σίγουρα θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από το νησί μας και στοιχηματίζουμε ότι θα το αγαπήσετε και ότι θα το ξανά επισκεφτείτε σύντομα.

Προσέχουμε πολύ, κάνουμε εβδομαδιαίους αλλά και ημερήσιους ελέγχους και φυσικά τον απαραίτητο έλεγχο ασφαλείας πριν την παράδοση του οχήματος. Έτσι εγγυούμαστε τόσο την ασφάλεια του οχήματος αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Rent a Car in Astypalaia xωρίς εξτρά χρεώσεις και πάντα στις καλύτερες τιμές

_
Παρέχουμε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια χωρίς εξτρά χρεώσεις στο Αεροδρόμιο, στο Λιμάνι, στο ξενοδοχείο σας κλπ.

Είτε αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε ακτοπλοϊκός είτε αεροπορικός μπορείτε να επιλέξετε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας είτε στο λιμάνι είτε στο αεροδρόμιο χωρίς κάποιο έξτρα κόστος.

Αν πάλι έχετε κανονίσει κάποια υπηρεσία μεταφοράς προς το ξενοδοχείο σας τότε εμείς εντελώς δωρεάν μπορούμε να σας φέρουμε και να σας παραδώσουμε το όχημα μας στο ξενοδοχείο σας. Θα σας συναντήσουμε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και θα σας παραδώσουμε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο που επιλέξατε.

Θα σας δείξουμε όλες τις βασικές λειτουργίες και επίσης θα μοιραστούμε μαζί σας μικρά μυστικά καθώς και χρήσιμες συμβουλές που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο και στο Λιμάνι της Αστυπάλαια

_
Οι τιμές μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια περιλαμβάνουν παράδοση και παραλαβή τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο λιμάνι της Αστυπάλαιας χωρίς έξτρα κόστος.

Πέρα όμως από αυτό φροντίζουμε πάντα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας . Εγγυόμαστε λοιπόν ότι θα παραλάβετε άμεσα το όχημα σας χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Θα σας περιμένουμε στις αφίξεις κρατώντας μια ταμπελίτσα με το όνομα σας. Θα σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας και αμέσως μετά θα παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Θα σας δώσουμε επίσης χρήσιμες συμβουλές καθώς επίσης και ένα οδικό χάρτη για να εξερευνήσετε τις μοναδικές ομορφιές της Αστυπάλαιας.

Η πολιτική καυσίμου που έχουμε είναι ίδιο με ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μας επιστρέψετε το αυτοκίνητο με ποσότητα καυσίμου ίση με αυτή που το παραλάβατε.

Η εταιρεία μας επίσης διαθέστε και βενζινάδικο στην Αστυπάλαια. Το βενζινάδικο μας θα το βρείτε 200μ από το λιμάνι στο δρόμο προς Μαλτεζάνα. Στο βενζινάδικο μας στην Αστυπάλαια θα βρείτε καύσιμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές αλλά και άψογη εξυπηρέτηση

Συμφέρουσες ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια

_

Όπως έχουμε μέχρι τώρα αναφέρει στην Kyrannos rent a car Astypalaia παρέχουμε όχι μόνο τις καλύτερες τιμές αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια. Επίσης έχουμε αναφέρει ότι με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια και την κατάσταση των αυτοκινήτων μας.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο οποίο δεν έχουμε αναφερθεί ακόμη. Αυτό είναι το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και αποδεικνύει το πόσο τελικά συμφέρουσες είναι οι τιμές μας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι πραγματικά περιλαμβάνετε στην τιμή ενοικίασης που βλέπετε.

Μπορεί να δείτε μια χαμηλότερη τιμή ενοικίασης αλλά αν δεν προσέξετε τι πραγματικά περιλαμβάνεται στην τιμή αυτή στο τέλος μπορεί να πληρώσετε πολύ ακριβότερα. Οι τιμές μας είναι πάντα τελικές και περιλαμβάνουν:

  • Ασφάλεια προς τρίτους
  • Δωρεάν παράδοση λιμάνι - αεροδρόμιο
  • Δωρεάν παράδοση σε ξενοδοχεία
  • Δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δωρεάν βρεφικά και παιδικά καθίσματα
  • Δωρεάν οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ακύρωση (έως και 15 μέρες πριν)
  • Καμία κρυφή χρέωση
  • Φόρους και ΦΠΑ
  • Δωρεάν οδικός χάρτης

Kyrannos rent a car Astypalaia

… το όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε !!!